Om oss

TOJ bygger på erfarenhet, förnuft och försiktighet och är en del av Informer Svenska AB, baserat i Göteborg.

Om oss

TOJ är en tjänst utvecklad av Informer Svenska AB. Informer startades 2002 av Mikael Henström, som tidigare arbetat som chef på en av IT-supportenheterna på Ericsson Microwave Systems AB i Mölndal. Mikael har även arbetat som projektledare för ett flertal interna utvecklingsprojekt och som lärare i projektstyrningsmodellen PROPS och MS Project.

"Ett av de projekt jag drev på Ericsson var att utveckla ett system för enklare hantering av projektuppföljning och resurshantering i stora organisationer. Med dessa erfarenheter i bagaget började vi utveckla den första versionen av TOJ som lanserades strax efter uppstarten av Informer 2002. Bland de första kunderna fanns Världskulturmuseet och vi fick tidigt en bra dialog med våra användare.

Vår strategi och idé var att utveckla TOJ med förnuft och försiktighet, och när Thule i Gnosjö började använda TOJ fick vi mycket bra respons och nya möjligheter att arbeta tillsammans med våra kunder. Nu har vi en fantastiskt bra tjänst som inte bara sparar pengar åt företagen, utan som också ger dem ett verktyg för att öka kvaliteten i sina projekt."

Mikael Henström, grundare och VD på Informer Svenska AB

DELA